TOMÁŠ ČERNÍK

areál SSŽ, 403 17 Chabařovice u Ústín/L , tel.: 475 656 252, e-mail: tomas.cernik@seznam.cz


Carrier - klimatizace staveb, chladící zařízení a klimatizace do aut
Kontakt

TOMÁŠ ČERNÍK

Provozovna:
Areál Eurovia
U Dálnice 261
403 40 Chumec u Ústí n/L

Najdete nás zde.

Souřadnice GPS:
50°41´19.967"N, 13°56´33.748"E

Mobil: +420 602 279 209
Tel.: +420 475 656 252
IČ: 46783962
DIČ: CZ7202042903

e-mail: tomas.cernik@seznam.cz
web: www.carrierul.cz

Úvod -> Činnost firmy

Ověřený prodejce transportního chlazení pro užitková vozidla a klimatizací pro budovy.

V oblasti prodeje chladicích a klimatizačních jednotek je značka Carrier respektovaným pojmem. Použití vlastní výjimečné technologie umožňuje maximalizovat chladicí a mrazicí výkon při nižší spotřebě energie. Vyberte si Carrier a vsaďte na jistotu se zárukou dlouhé životnosti.

Prodej výrobků Carrier

Dejte přednost ověřené kvalitě a nakupujte u autorizovaného prodejce klimatizací a chlazení Carrier.

Autoklimatizace Carrier

Autoklimatizace Carrier jsou zárukou kvality. Pomůžeme Vám s výběrem vhodné klimatizace pro Vaše vozidlo, provedeme odbornou montáž, poradíme s následnou údržbou a zajistíme pravidelný servis autoklimatizace. V naší nabídce klimatizací Carrier naleznete autoklimatizace pro všechny typy vozidel – osobní i nákladní vozidla, klimatizace pro kabiny pracovních strojů, klimatizace pro autobusy či lodě. Dle Vašich požadavků namontujeme klimatizaci, kam si budete přát.

Servis autoklimatizace

Autoklimatizace Carrier je v naší nabídce doplněna také dalšími produkty pro ventilaci aut. Jedná se hlavně o nezávislé topení a ventilaci vnitřního prostoru. Servis autoklimatizace zahrnuje preventivní kontrolu klimatizace, opravy klimatizace, plnění klimatizace apod. Provádíme jednorázový servis, ale také doporučený pravidelný servis autoklimatizací. Kontaktujte nás, rádi a ochotně Vám s klimatizací pomůžeme.

Montáže klimatizací a chladicích zařízení

Pouze správně namontovaná klimatizace může dokonale splnit vaše očekávání a pracovat na plný výkon. Montáž provedená autorizovaným servisem vám také umožní získat odpovídající záruku a jistotu spolehlivého provozu klimatizace, nebo chladicího zařízení. Provedeme montáž dle vašich požadavků, včetně výběru napájení.

Montujeme klimatizace a transportní chlazení:


Získejte kvalitní a kompletní služby v oblasti transportního chlazení a klimatizace na jednom místě. Kontaktujte nás právě nyní.

Záruční i pozáruční servis klimatizací a chlazení Carrier

Důvěryhodný dodavatel klimatizací a chladicích zařízení vám musí poskytnout kompletní servis. Proto provádíme také servisní a opravárenskou činnost. Díky vysoké kvalitě odváděné práce a používání ověřených chladiv a originálních náhradních dílů jsme se stali autorizovaným servisem Carrier. Vy tak získáte záruku spolehlivého provozu vašeho zařízení. Správně udržované zařízení Carrier vykazuje stabilní parametry výkonu a spotřeby. Vaše klimatizace a chlazení jsou pak stále jako nové.

Provádíme servis klimatizací, chladicích a mrazicích jednotek

  • Plnění klimatizací kvalitními chladivy
  • Kontrola těsnosti
  • Dezinfekce systémů
  • Výměna a prodej náhradních dílů


Využijte mimořádně kvalitní servis, který je zaveden na trhu již 20let. Opravy provádí zkušený a perfektně vyškolený servisní tým společnosti Carrier.
 

 

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies